Γνωρίστε μας

2’science

Η ομάδα 2′ science αποτελείται από νεαρά μέλη της αστρονομικής κοινότητας που ασχολούνται με την έρευνα.

Σκοπός μας είναι η επικοινωνία της επιστήμης, με ταυτόχρονη δημιουργία ενός χώρου που θα αποτελεί γέφυρα μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και του κοινού. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε άρθρα διαβαθμισμένης δυσκολίας προκειμένου οι αναγνώστες να βρίσκουν εκείνα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Προσπαθούμε στα άρθρα μας να παρουσιάζουμε τη βασική ιδέα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξού και το όνομα “δύο λεπτά επιστήμης”. Για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να διατυπώσει τις δικές του ερωτήσεις τις οποίες απαντούν άτομα από την επιστημονική κοινότητα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια υποστηρίζεται και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας.

Ευχαριστούμε τον Λουδοβίκο Γερομήτσο, τον Στράτο Κουκούτση, τη Μαρία Λιάσκοβετς και τη Ναυσικά Σιωροπούλου για τη συμβολή τους.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πρώτο μας site που λειτούργησε από 31/12/2020 έως 01/11/2021.

Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση!

Θερμή παράκληση σε όσους διαμοιράζονται υλικό από την ιστοσελίδα μας, να φροντίζουν πάντα να κάνουν αναφορά σε αυτήν, χρησιμοποιώντας και τον σύνδεσμο της αρχικής μας σελίδας.

"Local group"

Μπορείτε να βρείτε εδώ τους guest επιστήμονες που συμβάλλουν στο υλικό της ιστοσελίδας μας, καθώς και παλαιότερες συνεισφορές εδώ.